Zeilschool Topti's
De kleinste en stoerste zeilschool van Nederland

De naam van uw bedrijf op het zeil?

Sinds zeilschool Topti’s aankondigde kinderen zeilles te gaan geven in de Piushaven, is er een kleine Tilburgse hype ontstaan die ons ook verrast heeft. En toen we eenmaal voor de eerste keer het water op gingen met onze mooie, gekleurde Optimisten werd de belangstelling nog veel groter,  

“Wat een aanwinst” voor Tilburg!
“Een beetje vreemd maar wel lekker”. 

Download direct het sponsorplan
Sponsorplan Zeilschool Topti's.pdf (416.28KB)
Download direct het sponsorplan
Sponsorplan Zeilschool Topti's.pdf (416.28KB)

Ook over  persaandacht hebben we niet te klagen, vanuit Tilburg én vanuit de zeilwereld. Nienke en Jolien zijn dan ook geen onbekenden in het watersportwereldje. Zelfs het watersportverbond heeft hun steun toegezegd.


Gloednieuwe Optimisten

Hoe kan dat? Omdat de leverancier het zo’n leuk initiatief vond dat hij spontaan acht boten wilde leveren met
uitgestelde betaling.  Echt heel sportief van ze maar binnen enkele maanden moeten alle boten betaald zijn! 

Dat is best wel spannend voor deze jonge ondernemers. Nienke en Jolien, beiden nog studerend, hebben hun nek uitgestoken. 

Het werd gewoon tijd met zo’n mooie haven midden in stad.

Dus hebben de zeilnichtjes toch doorgepakt, als echte Tilburgse ondernemers. Niet twijfelen, gewoon doen! Eerst laten zien dat ze serieus zijn. Dus voordat de Piushaven en Tilburg het doorhad was er een zeilschool, een marketingcampagne, een tijdelijke financier voor acht nieuwe boten, 8 prachtig gekleurde Optimisten en veel hele enthousiaste mensen. 

Het voortbestaan van Zeilschool Topti’s hangt echter af van financiële steun! Van de (Tilburgse) ondernemers. De ondernemers in de Piushaven en eventueel steun vanuit de gemeente.

Met uw steun verbindt u zich niet alleen aan dit stoere, brutale en mooie initiatief. U draagt ook bij aan de doelstelling van Jolien en Nienke om zeilen in de Piushaven voor alle Tilburgse kinderen mogelijk te maken.: extra activiteiten voor de buurtkinderen, gratis of goedkopere lessen voor kinderen die het moeilijk hebben. We hebben diverse plannen om van Zeilschool Topti's echt een Tilburgs zeilfeestje te maken. 

De naam van uw bedrijf op het zeil!

 We hebben een sponsorplan met een looptijd van 2 jaar, waarbij u zowel bijdraagt aan de afbetaling van de Optimisten als aan het toegankelijk maken van de activiteiten van de zeilschool voor ALLE Tilburgse kinderen. 

In het sponsorplan dat u hieronder kan downloaden leest u er meer over. 

Natuurlijk zijn we ook heel blij met andere vormen van sponsoring of eigen ideeën. Neem alstublieft contact met ons op, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.


Download hier het sponsorplan
Sponsorplan Zeilschool Topti's.pdf (416.28KB)
Download hier het sponsorplan
Sponsorplan Zeilschool Topti's.pdf (416.28KB)