Zeilschool Topti's
De kleinste en stoerste zeilschool van Nederland

Eind 2018 zijn Nienke, Jolien en Stichting Tilburg te Water gestart met de voorbereidingen voor Zeilschool Topti's. Op 16 en 23 juni zijn de eerste activiteiten. We hebben dan twee open dagen waarop je gratis mag komen proefzeilen. 

Nienke en Jolien stellen zich hier aan je voor.

Jolien en Nienke worden bijgestaan door de  vrijwilligers van Stichting Tilburg te Water en andere vrijwilligers die enthousiast meehelpen aan het doel van Zeilschool Topti's: Kinderen in Tilburg en omstreken kennis laten maken met en enthousiast maken voor de zeilsport. 

Deze vrijwilligers krijgen hier geen vergoeding voor. Jolien en Nienke krijgen een kleine vergoeding voor de lessen zelf, maar doen alle andere taken ook geheel belangeloos. 

 Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal partners en sponsoren. We stellen ze graag aan je voor. 

Zeilen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van een kind. Hoe stoer is het als je zelfstandig een zeilboot bestuurt? Dat je zelf bedenkt waar je naar toe wil en wat je moet doen om daar te komen?
Daarom wil Zeilschool Topti's  zo veel mogelijk kinderen de kans geven om te leren zeilen in de Piushaven.

Dat kan alleen met sponsoren!  Kijk op onze sponsorpagina of neem meteen  contact met ons op als je wil bijdragen aan dit mooie initiatief.