Zeilschool Topti's
De kleinste en stoerste zeilschool van Nederland

Leer zeilen in de Piushaven met Zeilschool Topti's!

Nienke Feenstra en Jolien Clijsen zijn twee jonge, maar ervaren zeil-instructeurs. Ze zijn zelfs de oceaan over gezeild en zetten nu al hun ervaring in voor de kinderen in Tilburg. 
Zij laten jullie graag zien hoe leuk zeilen is! Heb jij de bootjes al gezien in de Piushaven?

Het zeilseizoen zit er weer op. En wat was het weer leuk!!

Alle Topti kids hebben hun zeildiploma weer gehaald. Wat een leuke, enthousiaste groepen!  Weer en wind hebben ze met een lach getrotseerd. Tilburgse kids zijn stoer en doen dingen die ze nog nooit hebben gedaan. En Daan was helemaal gelukkig... plotseling komt zijn vader over de Piushaven zeilen met een prachtig handgebouwd houten piraatje.. "Daan is zo enthousiast geworden bij Topti's dat we een eigen bootje voor hem gekocht hebben". Daan's ouders zijn dus Topti's toppers! Daan krijgt de lach niet meer van zijn gezicht!

 



Dit soort berichten krijgen wij graag! 

Hier zijn we zeilschool Topti's voor begonnen. Om kinderen in Tilburg enthousiast te maken voor het zeilen! Gewoon in onze eigen stad en dan door naar de grote avonturen

"Ik wil jullie bedanken voor de lessen die Jannick heeft mogen volgen bij jullie. Hij heeft in zijn vakantie heerlijk gezeild op het veerse meer. Wel anders dan op de piushaven, maar zeker niet minder leuk."


Zeilcursus

In mei 2021 gaan we weer starten met de nieuwe cursus. Je gaat dan de eerste grondbeginselen van het zeilen leren in een Optimist in de Piushaven. Spelenderwijs leer je de theorie, in het clubhuis van Zeilschool Topti’s aan de haven. Als je het leuk vindt kan je later naar een grote zeilschool op het grote water. Nienke en Jolien gaan je daar alles over vertellen. 

En ondertussen kunnen je ouders lekker borrelen op een terras aan de haven. 

Hopelijk varen we een keer vanuit de Piushaven het havengat uit. Waar naartoe? Dat is nog geheim. 


Wilt u bijdragen aan dit mooie initiatief in Tilburg? Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten deelnemen, kunnen we uw bijdrage goed gebruiken. Kijk op onze sponsorpagina voor meer informatie.