Zeilschool Topti's
De kleinste en stoerste zeilschool van Nederland

Leer zeilen in de Piushaven met Zeilschool Topti's!

Nienke Feenstra en Jolien Clijsen zijn twee jonge, maar ervaren zeil-instructeurs. Ze zijn zelfs de oceaan over gezeild en willen nu al hun ervaring inzetten voor de kinderen in Tilburg. 
In samenwerking met Stichting Tilburg te Water laten zij Tilburgse kinderen ervaren hoe leuk zeilen is.


Ook in 2020 gaan we proefzeilen!

Wat was het een succes onze open dagen in mei en juni. Dus dit moet wel terug komen. Dit gaan we in het voorjaar van 2020 organiseren. Houd deze site, of onze facebookpagina in de gaten voor de juiste info!


Bomen over zeilen Tilburg

Zaterdag 01 februari

Stiekem zijn er veel zeilers in Tilburg e.o. hebben we gemerkt. Dus..... gaan we bomen over zeilen. Sterke verhalen en een goede bar en dan zien we wel waar we verwaait raken. Het exacte programma is nog niet bekend, we zijn nog in contact met eventuele gastsprekers; maar zet hem alvast in je agenda! Dit wil je niet missen.

Zeilcurus

Zondag 10 mei begint de zeilcursus  weer. Je gaat de eerste grondbeginselen van het zeilen leren en spelenderwijs leer je de theorie in het clubhuis van Zeilschool Topti’s aan de haven. Als je het leuk vind kan je later naar een grote zeilschool op het grote water. Nienke en Jolien gaan je daar alles over vertellen. 

En ondertussen kunnen je ouders lekker borrelen op een terras aan de haven. 

Eén keer varen we vanuit de Piushaven het havengat uit. Waar naartoe? Dat is nog geheim. 


Wilt u bijdragen aan dit mooie initiatief in Tilburg? Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten deelnemen, kunnen we uw bijdrage goed gebruiken. Kijk op onze sponsorpagina voor meer informatie.